Гнідая: Я пам’ятаю компанію 2007 року, 2004 рік. То це жах. На всіх стовпах були наклеєні листівки. Бруд і бруд

Гнідая: Я пам’ятаю компанію 2007 року, 2004 рік. То це жах. На всіх стовпах були наклеєні листівки. Бруд і бруд

Директорка Смілянського природничо-математичного ліцею Софія Гнідая, яка від Партії регіонів балотувалася до Черкаської обласної ради як за списками, так і по «мажоритарці» по округу в Смілі, таки перемогла усіх своїх конкурентів-мажоритарників. І це при тому, що разом з нею по округу балотувалося ще 12 претендентів!

– Моя перемога по округу була для мене дуже приємною, хоч я знала, що й так буду депутатом обласної ради, оскільки йду в партійному списку під №5. Але для мене це важливо! – розповідала на прес-конференції 3 листопада пані Софія.

За її словами, найбільшим конкурентом для неї була Таїсія Руснак (від Народної партії).

– Це наша завідуюча відділом освіти, тобто мій безпосередній начальник. І тому не дуже було гарно. У мене навіть думка була зняти свою кандидатуру. Не вийшло цього зробити. Людина вона дуже поважна. Тому не дуже мені було приємно… – розповіла про боротьбу на виборах Софія Гнідая. – Ще в мене був конкурент – це Ольга Берестянко (від КПУ). Вона не раз обиралася депутатом обласної ради. Це дуже поважна людина, дійсно зрілий політик. Але так вийшло, що перемогла я. Мабуть спрацювало те, що 30 років я працюю в Смілі…

Що ж до самого перебігу виборчого процесу, то у ньому Софія Гнідая не побачила жодного негативу. Ну просто-таки виборча ідилія по смілянськи!

– Я не була свідком жодної конфліктної ситуації. Незважаючи на різні політичні погляди, люди дуже толерантно ставилися один до одного. І взагалі, хочу сказати, що ця компанія на відміну від попередніх не була брудною. Я пам’ятаю компанію 2007 року, 2004 рік. То це жах. На всіх стовпах були наклеєні листівки. Бруд і бруд. На цей раз, якщо десь щось і було, то воно було в незначній кількості, воно вилучалося своєчасно, і я не можу сказати, що в Смілі ця компанія була брудна. Тому в мене є надія, що виборчий процес вже в області закінчується. Ми в сторону відкладемо партійні квитки і почнемо працювати разом, щоб черкащанам і, у тому числі, смілянам стало жити краще, – сказала Софія Гнідая.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100