На футбольному полі МСК «Дніпро» відбулися змагання Учнівської ліги «Здорова Україна» з Регбі-5 – першого міського чемпіонату з Регбі-5 серед здобувачів 2010-2012 років народження закладів загальної середньої освіти міста Черкаси.

Фото: dogp.gov.ua


Вісім команд демонстрували свою майстерність та боролися за звання чемпіона міста Черкаси з регбі-5. Учасниками турніру стали учні Черкаської ЗОШ №2, Черкаської СШ №13, Черкаської СШ №17, Черкаської ЗОШ №19, Черкаської ЗОШ №22, Черкаської ЗОШ №25, Черкаської ЗОШ №30 та Черкаської гімназії №31.

Також на ігри були запрошені арбітри Федерації регбі Черкаської області та гравці регбійного клубу МСК «Дніпро» Владислав Танський та Вадим Рибар.

Щоб підтримати, повболівати та відзначити гравців турніру на захід завітали заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак, в.о. голови Федерації регбі Черкаської області, тренер І категорії з регбі, тренер регбійного клубу МСК «Дніпро» Роман Надточій, а також фахівці департаменту освіти та гуманітарної політики.

Фото: dogp.gov.ua


Тож за підсумками запеклої боротьби чемпіонами Учнівської ліги «Здорова Україна» з Регбі-5 – міського чемпіонату з Регбі-5 стала команда Черкаської загальноосвітньої школи №30.

ІІ місце виборола команда Черкаської загальноосвітньої школи №22;

ІІІ місце у команди Черкаської загальноосвітньої школи №25.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100