реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні зранку працівники обласного управління держтехногенбезпеки опечатали електрогосподарство кімнат Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ», що знаходиться у обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Цю інформацію «Прочерку» повідомили власні джерела.


– Напередодні приміщення відвідував голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, бо в будівлі  також орендує приміщення Партія регіонів. А вже наступного дня, тобто сьогодні, на радіо завітали фахівці з пожежної безпеки і опечатали все, – повідомило джерело. – Причому ніякі розмови про держзамовлення не подіяли. Причепилися до дріб’язкових речей.


Заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Михайло Марценюк підтвердив «Прочерку» інформацію про те, що сьогодні зранку будівлю перевіряли фахівці з пожежної безпеки.

– Після вранішнього візиту пожежники склали акт про незначні порушення і дали мені. І хоч у нас серед орендарів і є радіо «Рось-ФМ», проте не можу сказати, чи вони є серед порушників. Адже перевіряючі вказали на порушення нашого Центру в цілому, а не на всіх наших орендарів окремо, – зазначив Михайло Федорович.

Зауважимо, що нині гендиректор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір у відпустці, а виконуючий обов’язки гендиректора Володимир Іванченко у Києві. Тож розібратися в ситуації нема кому.

У свою чергу директор програм радіомовлення Черкаської ОДТРК Олександр Іващенко у коментарі «Прочерку» повідомив, що у них в кабінетах, що орендують радійники, були «відкриті кабелі».

– Елементи електропроводки слід закрити коробами. Це щось схоже на плінтуси. Зараз цим займається електрик, – сказав Олександр Іващенко.

Він визнав, що приміщення, які орендує радіо в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації, знеструмлені, тож працівники перейшли працювати до загальної редакції. Але зауважив, що катастрофи немає.

В обласному управлінні держтехногенбезпеки «Прочерку» повідомили, що дійсно знеструмили сьогодні кабінети «Рось-ФМ», але готові надіслати фахівця для включення струму, як тільки орендарі приміщення усунуть недоліки.

– Ми проводили планову перевірку об’єкту з масовим перебуванням людей. Виявили там встановлення несанкціонованих подовжувачів тощо. Взагалі електрогосподарство знаходиться там в пожежозагрозливому стані, тож ми його і опечатали. Таким чином, заборонили експлуатацію електроенергії, – повідомив заступник начальника обласного управління держтехногенбезпеки Олександр Євпак. – Всього в будівлі шість орендарів. Доступ до приміщень редакції радіо - вільний. Ми заборонили доступ лише до підвалу, де виявили самовільно розміщений столярський цех.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Олексій 26.02.2012 06:30
Правильно знеструмили, бо немає що слухати на цьому радіо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Ілько Вредний 24.02.2012 11:00
Тю.Прямо-буча за онучу.Більше передач про пожежників,харо ших і разних,і можете хоч пітарди там пускати.Як діти малі,чесслово.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ЧОРНИЙ ПОЛКОВНИК 23.02.2012 20:38
Ось бачите - "Рось-ФМ" не привітала генерала Гвоздя з днем народження і закрили... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100