Василь Буренок: Вдалося повернути зарплату тролейбусникам за липень та половину серпня

Василь Буренок: Вдалося повернути зарплату тролейбусникам за липень та половину серпня

Сьогодні на сесії Черкаської міськради директор КП «Черкасиелектротранс» (і як повідомляв губернатор – член Партії регіонів) Василь Буренок просив депутатів залишити рішення виконавчого комітету, яке стосується режиму роботи тролейбусів, без змін хоча б до кінця року. Як повідомив керівник, завдяки оптимізації роботи працівників підприємства, зменшенню кількості пільгових тролейбусів на вулицях міста тощо у жовтні різниця між доходами і витратами підприємства становила нуль гривень.

– З липня, коли підприємством почав керувати Віталій Дядченко, витрати на підприємстві знизилися, а доходи зросли. Загальна середня зарплата склала 3180 грн – повідомив Василь Буренок.

Однак деякі депутати зауважили, що раніше у директорів підприємства були зарплати по 16 тисяч гривень. Тому вони поцікавилися зарплатою Буренка.

Той повідомив, що його зарплата складає 8 тисяч гривень, а про зарплату, яку отримували попередні директори, йому невідомо...

На допомогу прийшов депутат-регіонал Віталій Дядченко. Нині він працює на посаді начальника управління вуличної інфраструктури, а до цього працював керівником КП «Черкасиелектротранс».

– Отримував зарплату 4 тис 800 грн. До мене працював Ворона, у нього була зарплата біля 8 тис грн. До Ворони там керував Іщук у якого зарплата доходила від 12 до 16 тисяч гривень… – повідомив Віталій Дядченко.

Нагадаємо, із 10 жовтня повністю змінився режим роботи тролейбусів у Черкасах. Відтепер у місті працює 6 маршрутів для перевезення пільгових категорій, на кожному з яких працює по одному тролейбусу щодня. Нововведенням влада хотіла покінчити зі збитковістю комунального підприємства, стабілізувати ситуацію із заборгованості по заробітній платі працівникам КП «Черкасиелектротранс», оскільки держава повністю не компенсує перевезення пільговиків…

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Вовандер 03.11.2011 18:48
А єто тот, кто помогал Семенюте Святославу комунальное предприятие "аварийная служба" сначала поставить на колена,а потом розвалить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 старік 03.11.2011 16:53
коли він став регіоналом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100