Секретар міської ради Віктор Горкун разом із колегами-депутатами представляв Черкаси на VI Міжнародному форумі мерів міст Великого шовкового шляху у Чечні. Спільно із представниками інших 18 країн їм вдалось обмінятись досвідом про свою державу, місто, отримати цінну інформацію в галузі туризму та залучення інвестицій та отримати чимало запрошень до співпраці в різних сферах.

– Мене вразила ця держава, місто Грозний, яке за 5 років після війни змогло перетворитись на казку, на місто-сад. Нам є чому у них повчитись, – говорить Віктор Горкун. – Вони за ці кілька років досягли небачених висот і не збираються зупинятись. Нація спільно змогла відбудувати державу, починали вони із суботників, під час яких прибирали, будували. І за цей час у них побудовано 250 масштабних об’єктів, житлових будинків, прокладено нові комунікації, проспекти, дороги, освітлення тощо.

Усі паркани по місту збудовані із мармуру, із кованими воротами, скрізь прокладена тротуарна плитка і рулонні газони. У них найвища у світі мечеть, найкращий на всю Росію дитячий садочок.

За словами Віктора Горкуна, у них при владі усі молоді люди, віку приблизно, як у їхнього Президента. І народ поважає і любить свого очільника, свій Уряд. Молоде покоління відповідально ставиться до своїх обов’язків, працюють практично цілодобово. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Вадим 18.10.2011 18:41
Ну ладно Пр одно место лизать, но про Чечню мог бы и правду сказать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Сокол 18.10.2011 16:45
Мало он там перенимал опыт...предлагаю отправить этого казачка туда лет на 10 :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Аналітик 18.10.2011 12:22
А мене зовсім не вразила близорукість секретаря. Вміння бачити ширше і глибше - не для таких "справжніх козаків". Чи сам л**, чи нас за таких намагається тримати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 fsck_all 18.10.2011 11:30
Як би нам росія платила такуж данину як і Чечні, у нас би теж на рештки і не таке побудували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Крук 18.10.2011 09:30
А на суботниках, з яких починали - працювали російські солдати строкової служби, яких Путін вирішив кинути на "відродження братської республіки". Та й рівню бюджетного фінансування Грозного позаздрить навіть Москва.
Секретар забули сказати - а що виробляється в Грозному, які бюджетоутворююч і підприємства там працюють, наскільки відсотків вони власним внеском наповнюють бюджет.
Спеціаліст, яки х в Черкасах як комарів на Дніпрі. - говорити - не мішки носити. Тим більше, що показали їм (делегації) те, що потрібно було показати, а не те, що є насправді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100