Кожного дня Черкаси недоотримують до 10 тролейбусів на маршрутах

Кожного дня Черкаси недоотримують до 10 тролейбусів на маршрутах

Профспілка комунального підприємства «Черкасиелектротранс» б’є на сполох: за час керування підприємством нового директора – депутата міськради від Партії регіонів Віталія Дядченка в тролейбусному парку закрили їдальню, зросла заборгованість із зарплат, які при цьому зменшилися. Про це «Прочерку» повідомила голова профкому підприємства Наталія Тарасенко.

 – У червні до нас прислали Віталія Дядченка для ознайомлення з підприємством. У липні його призначили виконуючим обов’язки директора підприємства. Люди думали, що він дійсно налагодить роботу на підприємстві, у нас не буде заборгованості по зарплатам. Але коли відбулося нарахування зарплат, то ми побачили, що забрали премії і зарплата зменшилася. 11 серпня коли проходила сесія міськради, члени профспілкового комітету хотіли прийти і поговорити з депутатами. Ми спеціально хотіли вирішити питання мирно, а не проводити страйк, щоб не зупиняти підприємство. Однак директор підприємства почав погрожувати нам. Одразу водіїв-членів профспілки перевели з більших машин на менші, щоб був менший тариф, тобто менша зарплата. Також в нас закрили їдальню.

Раніше можна було взяти із собою якийсь «тормозок», прийти в їдальню і поїсти, крім того в літо їжа краще зберігалася в холодильнику. А зараз їж де хочеш. Сьогодні у нас заборгованість із зарплат за червень-липень. У другій половині серпня ми отримали зарплату за травень. Крім того він позрізав зарплати. У кондуктора зарплата 1,5 тис грн. Ми писали листи до мера  Одарича, однак не можемо з ним зустрітися. Писали листи і до губернатора і Президента. Також подали заяви в інспекцію праці, в прокуратуру. Адже порушується закон про працю! А ще порушується колективний договір. Бо керівник зобов’язаний забезпечувати вихід машин на лінію. А за його керівництва у липні випуск машин на лінію за місяць впав на 200 одиниць. Порівняно з травнем кожного дня місто недоотримує 5-10 машин.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 Реформатор 04.09.2011 11:48
А ти ЖенЯ сам посидь без зарплати та будеш знати, нехай у тебе головка поболить що дати дітям їсти, якщо в холодильнику пусто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #6 ЖенЯ 02.09.2011 18:30
хм, 2 месяца исполняющий обязанности уже крест на человеке ставят :eek:
Сказано же в этой жалком монологе, что деньги не выдавали еще с весны, так он при чем? Вот еще, тролейбусники вообще обнаглели!!!

Пусть лучше Adidas в Юности будет, чем дешевый трикотаж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Ант 02.09.2011 13:18
Нашли кому жаловаться. Тот же Одарич его сюда и поставил, чтобы вас разорить, создать частную лавочку и снимать себе бабки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 SerGa 02.09.2011 12:28
а кто то сомневался что "реХворматор" Дядченко не будет махать шашкой?!
вы уже про "Юность" забыли?! про рейдерство?!
думаю это только начало...ближе к выборам ПР попытается все захватить в свои владения...и уничтожить...ведь это ясно - народ против них!!!

или я не прав?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Сергей 02.09.2011 12:02
Ничего, Дядченко, построит новый магазин adidas! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Вадим 02.09.2011 11:55
Это тот Дяченко, который из кри***? Из Тор***?
Нда, хорошее тогда назначение. У б*** в голове б*** методы, он не сможет развивать предприятие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 юр к-о 02.09.2011 11:47
похоже, що не справиться чоловік з поставленою задачею . Люди не задоволені . То й мер мабуть теж скоро буде незадоволений. Якщо людям не зробить керівник добре - буде й йому погано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100