У Черкасах мають намір повернути механічні компостери у транспорт

У Черкасах мають намір повернути механічні компостери у транспорт

Про це повідомив в.о. директора комунального підприємства "Черкасиелектротранс" Віталій Дядченко, передає інформаційне агенство ГолосUA.

За словами В. Дядченка, в перспективі "Черкасиелектротранс" буде переходити на електронні картки замість паперових квитків. Для цього тролейбуси будуть обладнані електронними компостерами, через які потрібно буде активувати проїзні картки. Однак поки вирішили встановити механічні компостери.

"Перед впровадженням системи електронних карток нам необхідно привчити пасажирів до цього. Сьогодні пасажир купує квиток у тролейбусі, а в майбутньому йому доведеться брати картку і йти до компостера. Тому ми вирішили повернутися до старого принципу і привчити пасажира: щоб проїхати в тролейбусі, потрібно купити квиток десь, не в тролейбусі, і закомпостувати вже в ньому. Також розглядаємо можливість встановити в тролейбусах об'ємні камери спостереження, щоб зменшити махінації і фіксувати крадіжки", - пояснив В. Дядченко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 ТАКИ ДА 01.08.2011 15:01
Разваливающиеся на ходу тралики украсят компостерами-какая прелесть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 SerGa 01.08.2011 00:14
Маразм!!!!!!!
сначала кучу денег вложит в свои ФАНТАЗИИ (заметьте, вместо модернизации, зарплат, новых траликов и т.п.), а потом будем удивляться: "Почему так ДОРОГО?!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100